Köszöntő
Híreink
Ügyfélfogadás
Pályázatok
Hirdetmények
Statisztika
Szervezet
Képzés
Európai Uniós projektek
Foglalkoztatási Paktum
Roma oldal
Közbeszerzés
Üvegzseb
EQUAL RegiNet
Új Esély Plusz
TÁMOP
Kiadványaink
Közlemények
Megállapodásaink
Kapcsolatfelvétel

 

A Dél-alföldi Regionális Munkaügyi Központ honlapja

 

 

Tisztelt Látogatónk!

 

 

 

A Dél-alföldi régió munkaügyi központjai 2011. október 1. hatállyal megyei szinten működnek tovább. Az egyes megyék kirendeltségei a földrajzilag nekik megfelelő Megyei Kormányhivatalok Munkaügyi Központjaihoz tartoznak.

 

A régió Munkaügyi Központjainak saját weboldala van, melyek elérhetőek az alábbi címeken:

 

 

 

http://bacs-kiskun.munka.hu

http://bekes.munka.hu

http://csongrad.munka.hu

 

 


A három megye központi email címei:

 

 

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja:

bacskh-mk@lab.hu

Békés Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja:

bekeskh-mk@lab.hu

Csongrád Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja:

csongradkh-mk@lab.hu

 

 


 

Tájékoztatjuk, hogy ezen a honlapon továbbra is megtalálja a régióra vonatkozó információkat.

 

A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat (NFSZ) egészének tevékenységére vonatkozó, országos érvényű tájékoztatókat, illetve adatokat az NFSZ portálján (www.munka.hu) találja. Ugyanitt kereshet az állás- és képzési lehetőségek között is.
 

KÉPZÉSI- ÉS ÁLLÁSBÖRZE
A TÁMOP-1.1.2-11/1-2012-0001 ”A hátrányos helyzetűek foglalkoztathatóságának javítása (Decentralizált programok a konvergencia régiókban)” elnevezésű program keretében a megye 9 járásában állás- és képzési börzéket tartunk, amelyre tisztelettel várjuk az érdeklődőket.
Képzési ajánalttételei felhívás 2013. április
A Békés Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központjának AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA a 2013. május 27. és 2013. december 31. közötti időszakban Békés megyében a 6/1996 (VII.16.) MüM rendelet 3.§. szerinti felnőttképzést folytató intézmények jegyzékének összeállításához. A Békés Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja ajánlattételre hívja fel azokat a felnőttképzést folytató intézményeket, amelyek a részletes ajánlattételi felhívás mellékletében megjelölt képzések indítását – a munkaügyi központ által regisztrált álláskeresők részvételével – 2013. évben vállalják. Az ajánlattételi felhívásban szereplő képzések a TÁMOP-1.1.2-11/1-2012-0001 „A hátrányos helyzetűek foglalkoztathatóságának javítása (Decentralizált programok a konvergencia régiókban)” elnevezésű program keretében indulnak. A részletes ajánlattételi feltételeket, az ajánlattétellel kapcsolatos tudnivalókat az ajánlattételi dokumentáció tartalmazza, amely letölthető a Békés Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja http://darmk.munka.hu címen elérhető honlapjáról. Az ajánlatokat 2013. április 29. 10.00 óráig kell egy eredeti példányban eljuttatni a Békés Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja Foglalkoztatási Programok Osztályára (5600 Békéscsaba, Árpád sor 2/6.)
Bérkompenzáció 2013
Tisztelt Munkáltató! Tájékoztatjuk Önt, hogy 2013. április 05. napon kihírdetésre került az egyes ágazatokban működő Munkáltatók által, a kötelező legkisebb munkabér és a garantált bérminimum emeléséből 2013. első félévben adódó többletterhekhez igénybe vehető támogatásról, valamint a Nemzeti Munkaügyi Hivatalról és a szakmai irányítása alá tartozó szakigazgatási szervek feladat- és hatásköréről szóló 323/2011. (XII.28.) Korm. rendelet módosításáról szóló 103/2013. (IV.5.) Korm. rendelet.
Vállalkozásindítás kockázat nélkül
Tisztelt Ügyfeleink! A Békés Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja Európai Uniós forrásból a TÁMOP 1.4.5-12/1-2012-0012 projekt keretében elnyert támogatási forrása felhasználásával „A jól meNŐ vállalkozásokért” elnevezésű projektet indít. A projekt keretében történő vállalkozás indítása lehetővé teszi a jó gazdasági projekttel rendelkező, vállalkozni szándékozó álláskereső részére, hogy kipróbálhassa tevékenységét anélkül, hogy a vállalkozóvá válás kezdeti nehézségeit és kockázatait viselné.
Munkahelyteremtő pályázati felhívás 2013
Tisztelt Munkáltatók! A Nemzetgazdasági Minisztérium meghirdette az NFA-2013-KKV a mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatását, 10 milliárd Ft keretösszeggel, új munkahelyek létrehozását eredményező beruházások vissza nem térítendő támogatása céljából. A teljes pályázati felhívást itt találja meg.

További híreink >>

Diplomás Munkaközvetítő Irodáink:

 • Békéscsabán
 • Kecskeméten
 • Szegeden
 • Apróhirdetés

 • Munkát keres
 • Munkát kínál
 •  

  .

   

   

   

   

   

  Békés Megye Kormányhivatal Munkaügyi Központja 5600 Békéscsaba, Árpád sor 2/6.
  Tel.: (66) 444-211 Fax.: (66) 441-221 E-mail: bekeskh-mk@lab.hu